Странице

петак, јун 21

OHH MY BLOG

Ma gde je moj slatki blogic? Cmok, cmok...nisam ga videla daaaanima, kao ni vase, SORRY. Prosto sam imala mnogo posla.
Uglavnom...

Znate kako se kaze - Sta je bilo u Vegasu, ostaje u Vegasu, tako da vam necu mnogo pisati o koncertu i o pojedinostima, hm, (14 juni-Whitesnake-Kalemegdan), u par slika sve ce vam biti kristalno jasno kakva je atmosfera bila.

Evo, MI STIGLE na Kalis.

Polako se punilo...
Treba se pripremiti polako..Od moje price na sva usta da cu uraditi novu majicu za koncert-ne bese nista, ali sta je tu je. Nisam htela da dozvolim da me grize savest, odbacila sam tu misao i bacila se na glavnu!
 Mislim da ove cizme skoro da nisam skinula ovog proleca
Dve lepotice koje uvek izgledaju kao posle koncerta,
a ne pre koncerta
Posle sat, dva stajanja i cekanja da pocne, A I DA PREDGRUPA ZAVRSI svoj performans (Kraljevski apartman) pocele smo da se glupiramo, slikamo bezveze, jedemo kokice...

Krajnje je vreme da pocne. Bilo je puno! Puno!



Konacno smena - evo stizu polako! Ljudi su poludeli. Pa i ja sam vristala, to je jace od mene. E mladosti, ludosti...

 Dolaze
 Najblize sto sam mogla, slikala sam..
Bili su savrseni. Mnogo, mnogo bolji nego prosli put. I oni, i mi. Zaista sam se divno provela i uzivala u svakom momentu.


 Slike sa neta-Beograd! Vidite koliko nas je biloooo! Cak se David preko Twittera zahvalio odusevljeno beogradskoj publici. Pa, da, NISMO MOGLI DA DODJEMO DO IZRAZAJA prosli put jer je bila tu i grupa Judas Priest pa su se fanovi izmesali. A ovo sada!
Covek je mogao da zanemi od odusevljenja i nista drugo kakva smo mi publika! Stvarno.
I posebno sto mi je drago-ispunila sam sestri zelju i povela je na koncert! Sta ja mogu sto oni tamo po Minhenu i Nemackoj, ne mogu da vide najvece zvezde pa dodju u Srbiju! Uh, sto mi je dragoo, nemate pojma!Bas, bas mi je drago..

Kralj.







..... Izgleda da sam ja jos tinejdzerka.....




Volim zivot!





10 коментара:

  1. ... nego što, mlada u duši!
    drago mi je da ste se dobro zabavile :)

    ОдговориИзбриши
  2. drago mi je što si se lijepo provela...ja sam jučer bila vani nakon dosta vremena i morala sam pobjeći kad su počele cajke...već sam se počela brinuti za današnju mladost, jer sa takvom glazbenom podlogom kakav će im biti život...ali eto neka ima bar svirki i koncerata pa ćemo preživjet nekako ova čudna vremena:)

    ОдговориИзбриши
  3. Super provod.Covek je mlad onoliko koliko se oseca:))

    ОдговориИзбриши
  4. Da, baš je bilo cool! Drago mi je da si se lepo provela, čekali smo na ove fotke.

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan provod,čini mi se i odličan izbor koncerta. Žao mi je malo što nisam bila..Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. Planine su zakon ljeti za ohladiti se:)

    Mislim da u svakom gradu ima puno toga za vidjeti, ali si čovjek mora uzeti vremena, ta putovanja kao eksurzije i slično organizirana ti nikad ne dopuštaju da stvarno upoznaš neki grad.

    ОдговориИзбриши
  7. Bas je lepo zadrzati i dete i tinejdzera u sebi, pa ih pustiti da "luduju" s vremena na vreme :) (kod nas Blizanaca je to valjda jos vise izrazeno:))

    ОдговориИзбриши
  8. Divno sto posecuje koncerte koje volis i zelis da cujes i ja to isto radim i uvek se radujem nekom mom izvodjacu.Mislim ciji sam fan!!

    ОдговориИзбриши
  9. E sad videh Izdislava :))) 2 nedeje bez neta uzele svoj danak :)) Znas da OBOZAVAM ovakve postove i preslatke ste mi na svakoj fotki!!

    ОдговориИзбриши

Lovely comments