Странице

петак, август 12

EASY PATTERN MAGIC

Japanci su cudo a knjiga PATTERN MAGIC postala je veoma popularna


3 коментара:

  1. Ova crvena haljina je jednostavno predivna !!! Da li je teska za realizaciju ? To je casopis il knjiga sa shnitovima ?

    ОдговориИзбриши
  2. Ove slike su iz knjige nadjene na netu. Negde ima nacrt modela, negde ne. U principu skupljam one modele koji su laki za realizaciju, prakticno da svaka zena moze sa tim da izadje na kraj koliko god bila vicna sivenju. Prelistaj malo postove naci ces puno divnih modela, a tako lakih za sivenje, prakticno snit pravis sama i to je ono sto je meni bilo interesantno, mada, ne kazem, kupujem Burdu redovno. Iz mog nekog iskustva, kapiram da je nabitniji dobar premer. Dva puta meriti. I, da sto se tice te haljine, verujem da cemo nabaviti i taj nacrt ili snit. Pridruzi nam se..pozzz

    ОдговориИзбриши
  3. P.s. Moja ideja (zasto sam uopste pokrenula ovaj blog) je da pojednostavimo stvari, da shvatimo da krojenje i sivenje nije tako nedostizno i da u danasnje vreme, na ovoj skupoci i uniformisanosti, mozemo sebi napraviti udoban unikatan komad u kome cemo se lepo osecati, a i biti srecne jer je to NASE DELO!

    ОдговориИзбриши

Lovely comments